Old parille seuraa

old parille seuraa

En sen takia, että paketti olisi se kaikkein arvokkain hinnaltaan, vaan sen takia, että hääparille jäisi päivästä parhaat muistot kuvina. Olen useaan otteeseen viettänyt aivan loistavia aamupalahetkiä itse juhlaparin sekä kaasojen ja bestmanien kanssa hääpäivän aamuna kun ollaan kuvattu valmistautumista. Muutamaan otteeseen olen päässyt nauttimaan myös hääparin vanhempien seurasta ja meillä on ollut niin hauskaa, että aamukahvitkin ovat menneet välillä väärään kurkkuun.

On myös ehdottoman tärkeää, että opin tuntemaan hääparin mahdollisimman hyvin ja se näkyy sitten myös kuvien lopputuloksessa. Aamusta asti kun ollaan yhdessä, pystymme jo ystävien lailla juhlistamaan häitä ja monesti tuntuukin, että olen vain yksi vieras muiden joukossa. Ainoana erona on toki se, että minulla on koko ajan kamera kädessä. Useasti parin kanssa ollaankin tehty hyvä paketti kihla- ja hääkuvauksesta, jolloin olen saanut ensimmäisen kosketuksen hääpariin jo jopa paria vuotta aiemmin mitä häät ovat.

Totta kai pyritään aina ennen häitä järjestämään joka tapauksessa parin kanssa tapaaminen joko kasvotusten tai sitten pitkänmatkalaisten kanssa ollaan pidetty Skypepalaveri tai jopa ihan klassinen puhelinpalaveri.

Sesonkina kuvaankin pääasiassa pidempiä settejä n. Tuoreelle avioparille hääpäivästä jää muistoksi yhden uuden ystävän lisäksi valokuvat digitaalisessa muodossa, mitkä toimitetaan USB-tikulla viimeistään n. Lisäksi kuvien toimituksen yhteydessä rakennan vierasgallerian nettiin nähtäväksi häävieraita varten ja mikäs sen näppärämpää kuin painattaa vaikka kiitoskortin kääntöpuolelle linkki kuvagalleriaan.

Kaikkiin kuviin pari saa vapaat teettämisoikeudet ja kuvat toimitetaan sekä someystävällisinä matalan resoluution kuvina sekä kuvatuotteisiin soveltuvina korkean resoluution kuvina. Mikäli haluatte minut kuvaamaan hääpäivänne, tehdään hääkuvauksesta sopimus varaushetkellä ja laskutan varausmaksuna n.

Kertokaa tarinanne ottaessanne yhteyttä minuun, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva paketti. Jään innolla odottamaan yhteydenottoanne! Kysykää häihinne myös muita palveluja, kuten photowall, videokuvaus, toinen valokuvaaja jne. Kuinka monta kertaa olen kuullutkaan kotona poikani huutavan: Kotona meillä on hiukan yli kolmen vuoden ikäinen poika ja kohta yksivuotias tyttö, joten lasten kanssa olen tottunut olemaan tekemisissä.

Lähes joka kerta kuvausten jälkeen kuulen vanhemmilta palautteen kuinka täpinöissään lapset ovat olleet vielä kotonakin ja kuinka kivaa heillä oli olla kameran edessä. Lapsia ja perheitä kuvatessa pätee sama asia kuvauslokaation suhteen kuin hääkuvauksessakin, eli pyrin kuvaamaan ulkosalla erilaisissa ympäristöissä luonnonvaloa hyväksikäyttäen. Loistavan kuvausmijöön tarjoavat erilaiset puistot, kauniit rantamaisemat kallioineen tai jopa karummat kaupunkikohteet.

Tietääkö joku paikkoja euroopassa? Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Seksi Ryhmäseksi parille seuraa parille seuraa hanski42 6. Vastaa alkuperäiseen viestiin parille seuraa 42v varattu ehkä hivenen bi henkinen mies tuusulasta etsii ikäistään tai vanhempaa paria kuka kaipaa pitkäaikaista seuraa salaisesti.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

...