Maksullinen nainen woman

maksullinen nainen woman

Maksullinen seksi mielletään usein miesten jutuksi. Vilkaisu internetin tarjontaan vahvistaa tätä käsitystä. Myös tutkimustiedon valossa miehet pitävät seksin ostamista hyväksytympänä kuin naiset. Finsex-tutkimuksessa miehistä 54 piti seksuaalisten palvelujen myyntiä hyväksyttävänä ajatuksena. Naisista maksullista seksiä piti hyväksyttävänä 17 prosenttia. Yhteiskunnan valvonnassa ole ilotaloja kannatti 49 prosenttia miehistä ja 21 prosenttia naisista. Kertooko miesten hyväksyvämpi asenne ylipäätään sukupuolien välisistä eroista?

Niin miehillä kuin naisilla maksullisen seksin käyttämiseen liittyy yleensä tarve tuntea itsensä halutuksi, vastaa erityistason seksuaaliterapeutti NACS Aune Karhumäki https: Osalle ainoa keino saada seksiä Karhumäki toteaa, ettei hänen eteensä vielä ole osunut sellaista terapia-asiakasta, jolle hän olisi suositellut maksullista seksiä. Mainos Teksti jatkuu alla. Ota kantaa Onko maksullinen seksi hyväksyttävää? Riina Kairulahti, 45, pääsi eroon jatkuvista. Kovin varattomat miehet eivät pääse Essiä tapaamaan, sillä tunti Essin seuraa maksaa euroa.

Taksa on sama riippumatta siitä, harrastaako Essi miehen kanssa seksiä vai ei. Osa asiakkaista haluaa vain, että Essi silittelee heitä ja makaa heidän vieressään. Suurin osa haluaa kuitenkin seksiä Essin kanssa. Essi ei ole hyvin tarkka ajasta vaan pyrkii siihen, että asiakkaille jää hänen seurastaan hyvä olo. Jos aika meinaa venyä lähemmäs kahta tuntia, kysyn, haluaako asiakas maksaa toisen tunnin.

Jos aika on vain puoli tuntia, tapaamisessa on yleensä pelkkää seksiä. Essi käyttää asiakkaiden kanssa aina kondomia eikä suostu alistusleikkeihin. Ennen tapaamista hän lähettää parhaalle ystävälleen viestin, että tapaa asiakkaan. Tapaamisen jälkeen Essi lähettää ystävälle uuden viestin, että tapaaminen on päättynyt. Pelottavia tilanteita ei ole tullut. Essin asiakkaat ovat suurimmaksi osaksi nelikymppisiä perheenisiä, joiden parisuhteista puuttuu läheisyys ja seksi.

Vaimoa ei kiinnosta seksi tai mies ei koe vaimoaan enää viehättäväksi. Vaimo on saattanut sanoa miehelleen, että voisiko tämä hakea seksin muualta. Monet miehet ottavat Essiin yhteyttä myös salaa, mutta uskovat vaimonsa tietävän maksullisissa naisissa käymisestä. Pienempi osa Essin asiakkaista on kolmekymppisiä sinkkumiehiä, jotka haluavat seksiä, mutta eivät parisuhdetta.

Maksullisena naisena Essi näkee asiakkaidensa kautta paljon huonoja parisuhteita. Asiakkaissa on paljon virkamiehiä ja poliiseja. Voisi sanoa, että mitä enemmän rahaa, sitä huonommin menee parisuhteessa. Jos suhde on muuten kunnossa, mutta seksi puuttuu, onko se keneltäkään pois hakea sitä muualta? Parhaimmillaan Essi on tavannut neljäkin miestä samana päivänä ja harrastanut seksiä kaikkien kanssa, mutta välillä asiakkaita on vain yksi viikossa.

Aikatauluissa on sovitettavaa, sillä Essillä on useampi pieni lapsi. Maksullinen nainen voi päästä koville tuloille, mutta Essi kieltää toimivansa maksullisena naisena ensisijaisesti rahan takia. Olen elänyt itsekin parisuhteessa, jossa en saanut huomiota. Teen asiakkaille kuitenkin selväksi, että minusta ei vaimoa saa.

Lopetan tapaamiset, jos miehellä alkaa kehittyä tunteita.

...