hierontaa naisille pano seksi

Ilmainen hd porno ilmainen deitti

PANOVIDEO ILMAINEN OUTCALL MASSAGE HELSINKI

Keskustelu24 Terveys Terveyden hoito Hieronta Naishierojat! Rehellisesti, ajatteletteko seksiä hieroessanne Naishierojat! Rehellisesti, ajatteletteko seksiä hieroessanne miten on 9.

Hierojakoulu Relaxi Tampere Kertoisiko opiskelijat kokemuksia Relaxissa opiskelusta. Taitaa ne miehet siinä pöydällä miettiä yhtä ja toista, kun silmät pilkahtelevat ja juttu on aika usein varsin levotonta Hieroja pitää kädet ja ajatukset kurissa, vaikka joskus hymyilyttääkin ;D.

Hieroja pitää kädet ja ajatuksensa kurissa. Mitäs kummallista siinä on? Ja sekin on normaalia ettei seksi käy mielessä,vaikka on normaali heteronainen. Eihän siinäkään ole mitään kummallista.

Mistä te toisten ajatukset tiedätte? Ihan kumma käsitys ihmisillä, että ajatukset olisivat yhtä kuin teot! Kyllä minä varmasti ajattelisin, jos olisi sopusuhtaisesti lihaksikas hierottavana, vaikka en hieroja olekaan.

En nyt varmaan koko aikaa, mutta varmasti saattaisi käydä mielessä ajatukset hänen kanssaan seksistä. Tämä ei tosin näkyisi teoissani tai ammattitaidossa millään tavalla!

Luulin tosiaan että ihmisillä olisi vähän vilkkaampi mielikuvitus. On jo toi näkökyky näin yli 6-kymppisenä hierojana niin heikko, ettei sitä enää erota onko siinä hierotettavana kunnon kolli vaiko tavallinen ukonturjake. Pakaroita kun jyystää, niin voipi tulla mieleen, että ostaisikos ruokakaupasta porsaanpyllyä vaiko jauhelihaa. Ei rupia hormoonit jylläämään!

Kyllä toisten ajatukset ainakin arvaa jos ei välttämättä tiedä. Minä en todellakaan ajattele seksiä oli sitten minkälainen mies tahansa. Sanopa että mistä ne ajatukset sitten voi arvata? Mina ole ulko maa tyto ja ma mieti ku on noori mees mika han on mite teke sita hyva ja on huva kuli ja ma ana koeta pilu ja pista kasi meehe mulkule ja runka jos se halu.

Kyllä se on rehellisesti tunnustettava että tulee seksi mieleen kun hieroo komeeta urosta ja huomaa kuinka alkaa sen aluspöksyissä pullottamaa melko iso jöötti, ja alkaa tehdä mieli panoa, vaikka sitä kotona saankin tarpeeksi ja vielä sivukeikoilla silloin tällöin vieraissa.

Olen monet kerrat runkannut miesten kyyrrpiä, hieronut munapusseja, imuttanut mulkkujaan ja antanut nuolla wittuanikin kun on pyydetty sekä pari kertaa noussut kullin varaan satulaan ja antanut kyydit. Toisella kertaa mies tarjosi maksua ja älysin ruveta rahastamaan.

Nyt nussinkin pyydettynä hyväkyrpäisten uroiden kera. Tyytyväinen mies 74v Minä mies kirjoitan naishierojani puolesta, koska hän on ulkomaalainen eikä itse osaa eikä kehtaakaan varmasti tänne kirjoittaa.

Tämä viehättävä kiinatar runkkaa minua ilmaiseksi kokovartalohieronnan bonuksena, koska hän katsoo sen lisän kuuluvan palvelukseen. Hän ei pyydä siitä mitään lisäkorvausta, mutta olen hälle heittänyt euron pari tippiä. Joo piti taas sairaiden sekoittaa tämäkin ketju. Hyi yök yök Niimpä sairaiden pitää sekoittaa tämäkin ketju.

Oksettavaa nuo runkkaus ja muut jutut. Kyllä ammattilainen hieroja oli sitten mies tai nainen, ajattelee töitä tehdessään asiakkaan lihasongelmia ja niihin oikeaa yksilöllistä ratkaisua. Aasilainen nainen, aviossa oleva, nytkyttää nykyisin eurolla parilla ihan mielellään ja jopa ihastelee kunnossa olevaa peliäni, eikä suotta kehukaan.

Naimaan en ole pyytänyt eikä nainen tyrkyttänyt, toki saan kädelläni hieman pyllyä ja haarukkaakin kahmia, mutta siinä on kaikki, ja olemme molemmat hyvin tyytyväisiä. Hierojakoulu Relaxi Tampere Kertoisiko opiskelijat kokemuksia Relaxissa opiskelusta. Aivan luonnollista, hoidan mielelläni kun pyydetään tai ujoimmat näyttävät ilmein. Voitko laittaa meiliosoitteen, josta sinulta voisi tiedustella aikoja? Nimimerkille Nuori naishieroja23v missäpäin otat vastaan hierottavia tulen mielelläni sinun vastaanotolle kun olen hetero niin en halua mieshierijaa, laita mailia niin otan yhteyttä tai ota sinä Laitatko yhteystiedot tapu gmail.

Et todellakaan tarvitse yhteystietojani, enkä laita mitään yhteystietoja. Hienoa saat paineet pois, haluisin samalle naiselle hoitoon mistä saan yhteystiedot Naapurin rouva 34 Ei saa mainostaa, mutta Etelä-Suomen keskikokoisesta kaupungista on kyse.

Suomalainen hieroja nainen osaa hieronta hommat paremmin. Hyväilyjä kaipaava m 1. Itsen olen viisikymppinen mies ja liikuntaa harrastan säännöllisesti käyn salilla. Kroppa on ihan kunnossa. Olen vuosia käynyt säännöllisesti kertaa vuodessa hierojalla. Siinä on matkan varrelle mahtunut sekä nais- että mieshierojia. Ehkä sellainen positiivinen ongelma on, että olen varsin herkkä hieronnassa ja erektio tahtoo tulla väistämättä silloin tällöin, halusi sitä tai ei. Yhtään hierojaa en ole asian kanssa piinannut, jos näin on tapahtunut.

Jokainen hieroja on asiaan suhtaunut ymmärryksellä. Joku on todennut, että se asia tapahtuu todella monelle, että väistämättä tulee erektio jossakin vaiheessa hierontaa.

Varustukseni ei ole ihan sieltä pienimmästä päästä, niin turha sitä on koettaa peitellä johonkin pyyhkeen alle, kun pyyhe tököttää teltan lailla ilmassa. Varsinkin naishierojat ovat suhtautuneet asiaan hyvällä ja notkealla huumorilla. Muutaman kerran olen saanut kalua myöden hyvän hieronnan ja lennätykset. Ei mitään sen enempää.

Eivät ne naisetkaan mitään kylmiä pakkauksia ole näissäkään asioissa. On pari miespuolista urheiluhierojaa hoitanut homman yhtälailla. Minusta tällainen luottamuksellinen lisäpalvelu kertoo enemmänkin siitä hierojan tilannetajusta ja silmästä, mitä voi tehdä siinä tilanteessa, jos viestiä antaa siihen suuntaan.

Parhaimmillaan tämä kertoo ns. Eikä se yhtään luo mitään pervoa vaikutelmaa taikka homosuhdetta asiaan. Yhdeltä mieshierojalta kuulin, että naiset jopa aika rohkeastikin vihjaavat pienestä eroottisesta lisähieronnasta. Ehkä siinä kohtaa kotona se mies joutuu katsomaan itseään peiliin, etteikö ole hieronut omaa kultaansa riittävästi En ole kertaakaan käynyt missään Thai-hieronnassa, enkä sellaiseen aiokkaan mennä. Jos vakituisella hierojalla saat jotakin lisäpalvelua, niin se todella vaaraton flirtti ja pelkän nautinnon täyttymys.

Elämän ei tarvitse olla mitenkään tylsää. Kyllä hierottavana olen aina lisähieronnasta pienen extran maksanut ;D. Thaihieronnoissa saattaa olla se etu, että kehohieronnan lisäksi ne runkkaavat, imuttavat eli ottavat suuhun, ovat kuusysiä ja saa nuolla niiden ihania torttuja, sekä nussijakkin, jos hinnoista sovitaan. Ovat yleensä notkeita ja siroja naisia, joilla on monesti tiukat tavarat. Kaikki tietysti maksaa, mutta kuulemma kannattaa.

Tunnen miehen oma mieheni , joka käy viikottain jo yhdeksättä vuotta eri taikuilla, ja olen sopinut sen käyvän, koska mieheni on niin kova häntyri että sen pitää aina saada ja minä en yksin jaksa. Hänellä on lukuisa määrä muitakin sivusuhteita taikkujen lisäksi. Omalla rahallahan hän panee, ei siinä mitään. Ei ole sairasta, koska mieheni on tosi viriili ja muutenkin terve, tekee hänelle hyvää ja minä pääsen vähemmällä. Ainoaa iljettävää on pestä ukkoni pyykkiä, alkkareita, niissä on vieraitten naisten hajuja ja liemiä kuivuneina, yök!

Aloitus on selvästi provo,trolli. Sairasta mikä sairasta,sen voi todeta ja tauditkin sen kun vaan leviää,kun tuollaisia kaikenlaisia hommailee. Aloittaja on onnellinen mies, gratulis! Kyllä soisi useimman naishierojan olevan saman moisen, elikkä munat olisi hierottava ja kulliki runkattava hieronnan aikana.

Provo mikä provo 6. Aloitus on ihan selvä provo,trolli ja aloittaja on jonkin sortin pervoilija,joka saa tyydytystä irstaan sairailla viesteillään,kuten muutama muukin kirjoittaja tällä palstalla.

Normaalissa hieronnassa ei tapahdu mitään tuollaista,koska se ei ole sallittu ja se on lainvastaista. Tiedän asiat,kun käyn itsekin hierojalla. Pääkaupungissa kysyntää genitaalialueen hierojista, nyt ilmoituksia kehiin.

Kohdallani vanhana miehenä on tilanne sen verran hyvin, että käyn muuannan keski-ikäisen naishierojan pakeilla ja hoidossa noin parin kolmen viikon välein, ja hän on suostunut hieromaan kokovartalohieronnan jälkeen munat niin että olen pikkuhousut päällä ja selälläni hänen käsiteltavänään. Kun alkaa hieroa nivuisia, näytän kädelläni alapäätäni, ja niinn hän vatkaa kourillaan puoliseisovaa kulliani ja kiveksiäni niin kauan että hörpät irtoaa.

Nainen ei suostu ottamaan mulukkua essiin, kielsi kun kerran vedin näytille ja sanoin että nytkyttää kunnolla, mutta ei, pitää olla housut päällä, ja niin tulee aina pikkuhousupyykkiä kotirouvalleni, vaikka hieroja pyyhkiikin. Joskus vien hänelle suklaalevyn tai kukan jne. Itse maksan yleensä 50 senttiä runkkauslisää. Joskus olen antanut sen lisäksi muutaman limaisen vaihtopullon palkanlisää. Eikö ota etes suihin?

Jos se on vain hinnasta kii? Herkut mestat sulla on. Ei riisuudu edes saatikka anna nuolla wittuaan puhumattakaan nussimisesta. Voi olla että täytyy kysyä suihinottoa, se sujuisi siinä hyvin. Sitten olis hinta kohdillaan. Veti nainen kuivat taas hyvän hieroinnan jälkeen. Nimimerkki Hierojaani tyytyväin missäpäin suomea tuo naishieroja toimii, maksan mielelläni vaikka vitosen lisää jos hän runkkaa hieronnan lopuksi orkun asiakkaalle.

Hyvinkäällä, on aasialainen nainen. Tämä on se ongelma Suomessa. Miehet elävät hirveässä puutteessa,lähes koko elämänsä. Menetelmät ja työn laatu määrittelevät hinnan.

Kitketään rikollisuus alalta pois. Ei tarvitse verhota asiaa esimerkiksi hieronnan kaapuun. Hierontaan ei kuulu minkäänlainen seksi,eikä mitkään genetaalikopeloinnit. On rikosilmoituksen paikka ja ilmianto,jos sellaista tapahtuu. Ihmettelen hierojia ja asiakkaita,jotka vajoaa niin alas. Onko se sinulta pois jos kaksi aikuista ihmistä sopivat tällaisesta lisäpalvelusta ja kumpikaan ei tee sitä vasten tahtoaan?

Mahtaisit tukehtua omaan oksennukseesi jos tietäisit mitä kaikkea likaista maailmassa tapahtuukaan! Minulta naishieroja ottaa myös suihin kun maksan 15 euroa ekstraa. Siitä maksan mielelläni sen verran. Mikäli Turun seudulta löytyy naishierojaa joka osaa oikeasti hieroa urheilevan miehen lihakset auki ja samalla voisi tehdä myös näitä lisäpalveluja, lisähinnasta tietysti, niin jätäthän tänne yhteystietosi, kiitos.

Kyllä normaaliin hierontaan kuuluu poskihoito ja yhdyntä. Hieronan jälkeen avaan aina reiteni miesasiakkaile ja naisasiakkaat sormetan.

Se kuulluu osana rentouttavaan hierontakokemukseen. Tästä onkin hieronta-ammattilaiset viisastuneet ja ruvenneet käymään THAI-hieronnoissa oppia saamassa. Tiedän todella monen siellä käyvän. Ehkä he sitten opittuja oppeja soveltavat omalla praktiikalla Sulle 20 vuotta alalla,jos tollasta erehtyisit harrastamaan mun kanssa,niin vetäisin sua takuu varmasti turpiin ja tekisin välittömästi rikosilmoituksen seksuaalisesta häirinnästä ja seksiin pakottamista ja voit olla varma että kaikki hieronnat päättyy sun osalta siihen.

Katsoja ja kokija Tulee mieleen vanhan ajan yleisissä saunoissa olleet miesten puolen pesijät, eli kylvettäjät, jotka pesivät ja huuhtelivat kivipenkeilla miehiä.

He olivat usein karskeja naisia, jotka pistivät rivoille miehille jauhot suuhun vielä kovimmilla teksteillä, sillä heidän oli pakko, eivät olisi voineet hoitaa työtään. Seurasin poikasena ja nuorena heidän työskentelyään, mutta en uskaltanut mennä penkille koska pelkäsin että rupeaa seisomaan.

Muuan nuori humalainen merimies tatuoitu, siitä päättelin että skönemanni pyrki taputtelemaan nuorta pesijää, joka väisteli märässä valkopuvussaan, ja kielteli, mutta mies sai kun saiskin kullinsa seisomaan.

Karski nainen tarttui miehen melaan, jännitti sen eukenoon miehen reisien väliin ja laski irti niin että penis läsähti mahaa vasten, sitten nainen otti sangollisen kylmää vettä ja roiskaisi sen miehen munille ja komensi: Jäivätten hyvä muist Mulle kävi kerran parikymppisenä niin et olin saunassa eri varhain perjantai ilta päivällä ja pesuhuone tyhjä paitsi et siel saunottaja, Kerttu olj nimi, ja tälläytyin pestäväksi ja kun etupuolta seljän jäläkee pesi ja vatkas vampula mun munia nin tärähti mun mulukku pystyy, nin Kepa ei muuta kun anto esinahalle kyytiä ja hörpötit kohta lens.

Ole hyvä, Kepa siihe kun kiitin, ja et ylimäärästä mk pesu hinan päälle. Ja ku siit tava sain, nin kävin monasti het saunan avattuu runkula Kepan luon siihe asti ku naimissiin mänin. Hyi yök oksettavaa En voisi ikinä hieroa kenenkään vieraan ukon alapäätä,oma ukko on eri asia.

Monella kundilla voi olla isompi ja komeempi ku ukollas. Sua Kiinnostas varmasti hieroo! Mut oot muka nii asiallinen etä läpi paistaa himosi. Siksi täälläki luet ja kirjoittelet. Kuuleppas nimimerkki yrjööjä sinä taasen olet ihmeellinen valittaja.

Minua ei todellakaan kiinnosta kenenkään mulkku,jos kiinnostaa niin oman ukkoni. Eikä todellakaan kiinnosta hieroa ketään vierasta,vaan omaa ukkoani. Asiallinen saan olla,kun haluan olla asiallinen. Mitään himoja ei ole ja jos on niin ne kuuluu omalle ukolleni,kuten kuuluukin. Minä saan lukea ja kirjoittaa ihan mitä lystään,koska Suomi on vapaa maa. Joten vedä sinä itsesi vaikka jojoon. Oikeasti miehen elimet nyt ei NIIN kauniit ole, että niitä viitsisi oikein tarkoutuksella alkaa vellomaan.

Just ainakaan vieraan ihmisen. Kyllä siinä täytyy olla tunnetta pelissä ja kaikkiin asiakkaisiin ei totta tosiaan voi rakastua. Ei niihin tee mieli kajota. Tai toisaalta, jos se olis laillista touhua ja siitä sais kunnon korvauksen niin mikä ettei. Sitten olisinkin rikas jo, sillä oon kyllä tosi hyvä vetään kuivat. Mutta ei hyviä asiakassuhteita ruveta pilaamaan millään seksijutuilla.

Rahast oisit kuiteski sen valmis tekee!!!! Minun munia ovat sadat naiset hämmentäneet, eikä ne oo mitään epänormaaleja olleet. Rahasta ne muutkin naiset sen on tehneet, elleivät ole sitten olleet muuten susta kiinnostuneet. Et ilmeisesti ymmärrä lukemaasi. Sanoin tuoss aiemmin, että ilman mitään tunteita ei kalujen hämmentely, kuten asian ilmaisit, ole mistään kotoisin.

Kyllä minua seksi kiinnostaa, mutta ei kyllä työssä. Moraali ja uskonto Minä en olekaan niinkuin ne muut naiset,enkä halua ollakaan. Rahasta en ole onneksi valmis tekemään mitä tahansa,vajoamaan noin alas.

Joten onneksi olet valittavasti väärässä. Olen uskovaistaustainen ja mieheni on onneksi sen verran mustasukkainen, ettei suvaitse moista,kuten en minäkään. Sinun,eikä kenenkään kalu hetkauta minua vähääkään,koska elämässä on tärkeimpiäkin asioita,kun mikään seksi. Mitä hemmettiä se kelekkään muulle kuuluu, mitä asiakkaan ja hierojan välillä tapahtuu, kun se tapahtuu molempien yhteisymmärryksessä.

Olen käynyt monella eri hierojalla, ja osa heistä on valmis hieromaan minut kokonaan ja ovat niin tehneetkin. Eikä se teitä moraalisesti oikeita hierojia pitäisi haitata mitenkään. En ymmärrä sitäkään, että miksi nää yrjööjät tääällä näitä lukee, kun ao asia ei heitä kiinnosta??? Onneksi on todella hyviä ja ammttitaitoisia hierojia, jotka hoitavat asiakkaan päästä varpaisiin. Koulutettu hieroja ei tee asiakkaalle seksipalveluja. Ne taas jotka siis tekevät, ovat lain väärällä puolella virallisesti.

Vasta tuli joku ajankohtaisohjelma, jossa haastateltiin thai-hierojaa. Totesi kyllä lopuksi aika hvin, että tekee suomalaiselle yhteiskunnalle palveluksen, sillä niillä miehillä, jotka tarvitsevat tällaisia palveljua, on kotona ongelmia, joita yritetään paikata hakemalla puuttuvia asioita näiltä thai-hierojilta.

Todellisuudessahan siinä käy kyllä niin, että yleensä tällainen toiminta vain etäännyttää puolisot toisistaan, ellei sitten asia tapahdu nimenomaan molempien puolisoiden yhteisestä sopimuksesta. Kokovartalohieronnan lopuksi annettu "tyhjennyshieronta" kruunaa, kuten viikatteen käyttö sepällä ennenvanhaan.

Olen jossakin aiemmin kertonut että harrastan sellaista hierontaa jossa saan myös intiimejä palveluita. Kuvioon kuulunut hieronnan päälle alkuun runkkaus ja sittemmin suuseksi monin muodoin sekä sukupuoliyhteydet monin variaatioin. Nyt minulla on vakituisina kolme eri paikkaa ja niissä viisi naista iältään vuotta. Yhdessä paikassa on kolme itsenäistä ammatinharjoittajanaista ja kaksi ovat itsenäisiä yksin, joista toinen on kiinalainen ja antaa akupaineluhieronnan lisäksi vain käsihoitoa parin euron tipillä.

Muitten kanssa olen kaikkinaisissa suhteissa, eli saan käsihoitoa, erilaista suuseksiä kuten imutusta, annan vitunnuolentaa ja saan nussia eri asennoissa yleisimpänä se että nainen ratsastaa. Toiminta on kestänyt kaikkien kanssa jo vuosia, paitsi kahta nuorinta naista olen nussinut 1 ja 2 vuotta. Käyn nykyään noin 50 kertaa vuorotellen eri paikoissa ja naisten kanssa.

Alussa käynnit olivat harvempia. Vaikka olen maksanut perheauton hinnan yhteensä, olen tyytyväinen, en surei, sillä se on ollut sen arvoista. Olen myös liitossa viidennen avio- tai avopuolisoni kanssa, yhteensä olen ollut liki 50 vuotta, mutta se ei sotke asioita. Erikoisharrasteeni on vittujennuolenta, mikä kiihottaa.

Oot kyllä aika sika Kun eihän susta riitä enää sille omalle vaimolle mitään. Varmaan esität syyksi vaihtelunhalun tms, mutta on mielikuvituksen puutetta, jollei oman vaimon kanssa kesi vaihtelua.

Toisaalta kun kirjoittaja ikänsäkin oikein mainitsi ja naisten määrän, niin pästään ehkä hiukan lähemmäs näiden kävelevien penisten ajatuksen juoksua. Kai sinä eläissäs oot muutakin saanut aikaan ku vaan nussinu Kaiken maailman moralisoijat täälläkin ovat heti haukkumassa miestä joka kirjoittaa omista kokemuksistaan avoimesti ja fiksusti. Osoittaa vain arvostelijan kykenemättömyyttä kun ei pysty muutoin ilmaisemaan mielipidettään kuin haukkumalla toista siaksi. Minusta on hienoa että vanha mies on löytänyt itselleen harrastuksen, josta hän nauttii ja josta hyötyy myös nämä hierojat.

Tuskin nuo hierojatkaan työtään täysin vastoin omaa tahtoaan tekevät. Työtä se hierojankin työ on siinä missä siistijän tai toimitusjohtajan työt. Tälle intiimialueiden hieronnalle on selvästi kysyntää, joten on luonnollista että tällöin syntyy myös tarjontaa. Miksi siitä ajatuksesta, että joku näitä palveluita käyttää, pitää mielensä pahoittaa tai nähdä asia jotenkin likaisena?

Sikakin olen, myönnän, mutta tervesieluinen ja mukava sika myös läheisilleni. Avioelämääni en rupea tässä selostamaan. Olen saanut elässäni aikaan yhtä sun toista viiden lapsen lisäksi, iät Olen tehnyt yli 40 vuoden työuran oppilaasta johtajistoon, opiskellut aikuisenakin, ja työuran jälkeen toiminut free lance konsulttina, mutta ei suinkaan seksuaaliterapian ja paniksen käytön alueilla.

Pidän kaikista naisistani ja muistakin, myös vaimostani, jota jumaloin kiintymisen keinoin. Oikun jotku on kateellisii. Rumat ja pihit vanhapiiat todellakin. Mitalin toinen puoli Eipä tuo hänkään ollut kotimaassaan kertonut, mitä työtä täällä armaasa Suomessamme tekee aika heikolla palkalla. Lähettää rahaa kotimaahan suvulleen, että näin sitä suomen miehet tukee "kotimaan tyllisyyttä".

Tämä nainen sanoi tekevänsä palveluksen suomen talouselämälle. On vaan aika kyseenalaista kun valtaosa rahastahan menee sinne Thaikkulandiaan. Sanoi myös tuon, että nämä, jotka käyttää näitä palveluja, kärsivät omassa vakisuhteessaan jostakin puutteesta, eli eivät saa sieltä sitä mitä tarvitsevat. Tuokin nuolijamies tuossa aiemmin väittää jumaloivansa vaimoaan!!! Samalla tavalla nämä kotimaisetkin "hierojattaret" ovat yleensä ajautuneet alalle olosuhteiden pakosta.

Ei ole muuta ammattitaitoa tai on velkaa tai muuten elämäntilanne vähän hukassa. Sillä itseään arvostava ihminen ei kyllä helposti ajaudu miesten "tyhjennysastiaksi". Vaikka mielensäpahoittaja rinnastikin nämä työt siistijän ja toimitusjohtajan työhön, ihmettelen, miten ei tälle seksialalle ole siis okien tunkua. Senhän pitäisi siis olla oikein toiveammatti. Joo, tosiaan, varmaan joka mies kannustaa tyttäriään alkamaan seksihierojiksi, kun se on niin hieno ammatti, että oikein samalla viivalla toimitusjohtajien kanssa.

Jos päiväpalkka keskimäärin on edes eikä kaikki ihan verotettua niin ei se nyt niin huono ole. Hommaa voi kehittää lisätä jotain härpäkettä ja ottaa 45 minuutista. Aika pian alkasin vaan emännäksi koska vieraidenmiesten vehkeiden käpälöinti ei todellakaan kiinnosta.

Kukapa sitä työstään erityisesti tykkäisi mutta jostainhan elanto on tienattava. Kumma vaan että kun siihen liittyy genitaalialueet niin se muuttuu laittomaksi ja moraalittomaksi. Roskaruokahampurilaisia saa myydä pikkulapsillekin vaikka niiden terveysvaikutus on paljon aikuisen ihmisen runkkua pahempi. Tule tule alalle nm. Kyllä jos tuohon hommaan sais ns likaisen työn lisän, vaarallisen työn lisän niin vois ajatella. Totuus vain on se, että jos tämä homma yleistyy ja siitä tulisi ns laillista toimintaa niin kyllä siihen verottaja iskisi kyntensä niin ettei se kuitenkaan sitten enää olisi kovin kannattavaa toimintaa.

Oikeasti siis yrittäjä tämän täivän suomessa on niin rankasti verotettu ettei mitään rajaa. Siksihän monet hierojat ilmeisesti tekevät näitä "lisäpalveluja". Totuus vain on se, että seksityöläisen henkinen elämä kärsii loppuleleissä kuitenkin. Onhan tästä asiasta tehty tutkimuksiakin. Gynekologia,urologia ja hieronta on kolme ihan eri asiaa,eikä niihin kuulu minkäälainen seksi ja jos menee seksin puolelle,niin sitten toimitaan ammattia vastaan ja väärin harjoitetaan ammattia,syyllistytään virkavirheeseen.

JOs koulutettu terveydenhoitoalan työntekijä toimii lain vastaisesti, hän on pian entinen ko ammatin harjoittaja. Ja jos terveydenhoitoalan työntekijät alkavat toimia kyseenalaisin metodein, menee näiltä aloilta täysin luotettavuus.

Meno olisi kuin villissä lännessä. Koskaan ei voisi tietää, millaista palvelua saat ja mikään laki ei turvaisi kumpaakaan - ei asiakasta eikä työntekijää.

Pääsen taas tiistaina Pikkuhousut päällä siksi että samoissa tiloissa työskentelee hänen miehensä toisessa huoneessa tosin, ja vaikka ovemme on kiinni, niin silti pitää olla varovainen. Nuorehko nainen tekee tämän ystävänpalveluksena ilman, joskin heitän hänelle pienen tipin, muutaman euron, hierontamaksun päälle.

Ja kaikki tämä hyvässä yhteishengessä. Käyn noin joka toinen viikko ja odotan aina. Olen avioliitossa minäkin, mutta genitaalien vatkaus on ekstraa. Tunnut olevan herkässä vedossa, kun housun päältä hieroen jo ejakuloit. Mitäs eukkosi tuumaa tahmasista housuista hierontojen jälkeen, vai pyykitätkö itse?

Laitan päälleni munista löysähköt alushousut runkkauksen onnistumiseksi sekä pyykkään housut salaa itse yleensä aamuisin tapahtuvan hieronnan jälkeen, ja toimii, koska vaimoni on vielä työikäinen ja toimii vanhuspalveluksessa hoitajana. Mitä varten roikutte yhdessä, jos kerran oma puoliso ei kelpaa. Vaimoni on kultainen ja hyvä ystävä, sukupuolielämämme on mennyttä, ja vieras on aina vieras, etenkin tämä hieroja on viehättävä nuorehko nainen. Tänään mulla ei seisonut kovin hyvin väsymyksen takia, mutta niin vain nainen hinkkasi noin 10 minuuttia ja sai liemet irti, kiitos!

Olen joskus yrittänyt ehdottaa että hierojatar ottaisi suihin, vaan ei suostu, ei edes rupea runkkaamaan paljasta penistä, vaan ainoastaan housun läpi. Vaimoni tietää että käyn, ja olen käynyt viisi vuotta, kyseisellä hierojalla, enkä ole kertonut kaikkia yksityiskohtia, mutta arvaa, vaan ei kysele.

On tyytyväinen jotta olen tyytyväinen. Olemme sinuja asian kanssa. Ei sukuelimet ole sen kummempia kuin vaikka selkälihas, samalla vaivalla nekin menee, ja hierojan kuuluu hieroa jos pyydetään. Itse sanon jo siinä vaiheessa kun hieroja kysyy että mistä hierotaan, että munista siemensyöksyyn asti. Sanon että pöljä sellainen,viitsiikin pyytää moista ja hierojasta myös,jos viitsii alentua moiseen. Laki ja kunnia Hierojan ei kuulu sukuelimiä sorkkia. Se ei kuulu hierojan työn toimenkuvaan,myös hoitajilla ja lääkäreillä on samat säännöt,miten sopii tutkia.

Jos toisin toimii,niin vastoin lakia toimii ja on epäsopiva kyseiseen ammattiin. Nykyään voi joillakin hierojilla olla taloudellisesti vaikka niin tiukkaa, että joutuvat turvatumaan noinkin kyseenalaisiin ja laittomiin temppuihin pitääkseen asiakkaansa.

Onneksi Suomessa sentään valtaosa asiakkaista tietää mitä nimike "koulutettu hieroja" pitää sisällään. Sehän tarkoittaa, että niin asiakkaalla kuin hierojallakin on laki suojanaan, on voimassaolevat vakuutukset ja tarvittava ammattitaito, jota koulutettu hieroja on sitoutunut myös ylläpitämään päivittämällä tietojaan ja taitojaan.

Se, että näitä hierojan ammattia aliarvioivia ja toista ihmistä kunnioittamattomia niljakkeita käy hierottavina, osoittaa todella miten henkisesti köyhiä jotkut voivat olla.

Olisitteko itse valmiita aivan vieraiden ihmisten sukuelimiä vatkaamaan, jotta siitä euroa saisitte. On sentään onni, että suurin osa ihmisitä ei ole noin röyhkeitä sikoja. Ei ole pahaa Luonnollisia tarpeita heillä ja normaalia! Mitä pahaa on runkkauksessa kuhan ei nusita.

Ei siihen ketään ulkopuolista tarvita. On se silti hierojan ihmisyyttä aliarvioivaa ja henkistä nöyryyttämistä. Eihän muiltakaan terveydenhoitoalan ihmisitlä näitä seksipalveluja vaadita eikä odoteta. Tarpeet on tottakai luonnollisia, mutta niiden toteutustapa ei ole korrektia eikä hyvätapaista. Ne on kuitenkin aivan eri paikat, joissa näitä seksipalveluita myydään. Eivät totta tosiaan kuulu koulutettujen hierojien normaaliin repertuaariin.

Jos koulutettu hieroja astuu tälle ns harmaalle alueelle ammatillisesti niin siinä on käryn käydessä ammatinharjoittamis lupa mennyttä. Totuus on että näitä hierojia ,jotka hierovat myös genitaalialueet on onneksi olemassa.

Heiltä ei työt lopu. Olen seurannut läheltä kahtakin tällaista hierojaa ja varauskirjat ovat koko ajan täynnä. Ovat päteviä ja erittäin hyviä urheiluhierojia. Genitaalialueen hierojat eivät olekaan oikeita,päteviä,erittäin hyviä koulutettuja urheiluhierojia,vaan jotain ihan muuta. Himokas aviomies 32v Mistä löytyy sellanen hierojanainen joka on valamis runkkaamaan ja vaikka het nussimaankin hieronnan päälle, on sitten vaikka kiinalainen taikka tumma musta?

Normaaliin, klassiseen hierontaan kuuluu aina pepun peukutus, suihinotto sekä sormetus. Et ole oikea hieroja,olet valehieroja. Normaaliin klassiseen hierontaan ei kuulu mitkään pepun peukutukset,suihin otot,sormetukset,eikä myöskään yhdynnät.

Tiedän kyllä mitä oikeaan normaaliin ja klassiseen hierontaan kuuluu,mitkään seksihommat ei kuulu ja jos kuuluisi niin se olisi vastoin työnkuvaa ja lainvastaista.

Oikein odotan taas ensi viikon hierontatuntiani tutun naishierojan luona joka päätää hyvän rentoutushieronnan hienovaraiseen runkkaukseen yhteisestä joskin sanattomasta sopimuksesta ikään kuin kaupan päälle, josta heitän hänelle pienen tipin, ja tällä kertaa muistan hänen syntymäpäiväänsä pikku lahjalla, sen hän on ansainnut. Parin kolmen viikon väli ehtii nostaa suoranaisen kaipauksen ja ikävän.

Nainen on viehättävä rouva. Uskaltaisinko esittää hänelle enemmän? Esimerkiksi että nuolisin hänen kalleintaan vastapalvelukseksi? Mutta kun hänen miehensä työskentelee samoissa tiloissa, vaikka olemme kyllä suljetun oven takana, joka ei ole lukossa. Säälittäviä nämä ukonreppanat, jotka maksun edestä tulevat itseään hierottamaan ja runkkauttamaan hierojilla. Niin kehno iitsetuntoko on, että pitää tuollaiseen paikkaan tulla nostamaan egoaan.

Kyllä sitä varmaan tuntee olevansa oikein miesten mies, - oikein alfauros, kun palveluammattilaisella teettää tuollaisia palveluita. Osoittaa vain oikeasti sen, ettei tällaiset asiakkaat oikeasti arvosta hierojaa ihmisenä ollenkaan.

Hierojan ammatti kun on vielä sellainen, ettei siinä asiakkaitakaan voi määrättömiin ottaa vastaan ajan rajallisuuden vuoksi, niin ei pääse tienestitkään niin suuriksi, etteikö joillekin nämä ns "tipitkin" voisi olla lisänä tienestissä. Itsensä runkkauttajat on kyllä ihmisinä alinta kastia. Mistä muuten tiedät, vaikka tämä hierojapariskunta keskenän sinulla naureskelee, kun olet niin ääliö. Se palvelu, siis runkkaus hyvän hieronnan päälle, on hierojattarelta eräänlainen ystävänteko, ja olen siitä kiitollinen, tekee niin hyvää, eikä yrittäjänainen ole ahne, ei ole määrännyt siitä mitään maksua, annan tippinä pari euroa.

Eikä ole varmaan kertonut miehelleen! Käyn monien etenkin aasialaisten naisten ja tyttöjen luona eri seksipalveluissa, ja ne suhteet ovat maksullisia, tosin melko kohtuullisia koska olen vakioetuvieras, naiset, neljä, ovat vuotiaita kahdessa eri paikassa, tämä hierojatar on viides omassa yrityksessään, ja saa tehdä mitä haluaa, kuten nuo muutkin.

Harjoitan lähinnä thainaisten luona monipuolista seksiä hyvinä palveluina hintoihin e ja ajassa puoli-täystunti. Tuo parin euron tippi on suorastaan noloa. Eihän sillä saa edes kustannettua sitä sotkua mitä aiheutat hänen työpaikallaan.

Pitäisi sun ainakin 20 euroa lisää maksaa aiheuttamastasi vaivasta. Ja mistä muuten oikeasti tiedät, miten se pariskunta mässäilee sun kustannuksellasi. Nainen voi kertoa miehelleen yksityiskohtia sessiostanne ja mies kiihottuu siitä. On näitä pareja monenlaisia. Mitä häpeämistä siinä on? Olen käynyt hänen luonaan kohta viisi vuotta ja neljä viimeistä niistä hän on antanut ystävyyttään käsihoidon. Paperiliinoja ja pyyhe pesuun. Pariskunta ei mässäile, sen näkisi kun silloin tällöin tapaan miehen niissä tiloissa.

Suutelemme rouvan kanssa hieronnan ja käsihoidon lopussa. Olen miltei rakastunut tähän hehkeään ja eksoottiseen oloiseen nuoreen rouvaan, on alle 40v. Saa nähdä miten ja mihin pääsen ajan ja hänen kanssaan pidemmälle, edistyn hitaasti ja varoen. Saattaa vielä koittaa aika se että pääsen ainakin nuolulle tai hän imuttaa. Vaimo kotona ja itse liehuu kaikkien vittujen perässä.

Hoidattaa himonsa ilmaiseksi hierojilla, joista ainakaan koulutettujen hierojien toimenkuvaan ei mitkään seksipalvelut kuulu. Kertomasi käyttäytyminen laskee edelleen miespuolisten pisteitä. Mitä naurettavaa toiminnoissani muka on? Nykyisin etenkin thaitytöt asettavat kortut paikoilleen suullaankin rullaten, se jos mikä tuntuu ja näyttää hyvältä.

En todistele mitään, vaan nautin nyt vihdoinkin naisista kullini täysillä, kun vielä pelittää, ja naisetkin tykkäävät ikämiehestä, joka on kiltti ja kohtelias ja pitää naista kuten kukkaa, arvostaa hyvää sukupuoliyhteyttä, ja maksaakin mukisematta.

Minä nautin monipuolisesta seksistä imuttamisiin, vittujennuolusta, nussinnasta eri asennoissa jne, niin kauan kuin kykenen. En ole sika, vaan hyvin käyttäytyvä ikämies! Hyvinkäyttäytyvä ikämiess sentään kunnioitaisi ja arvostaisi sitä vielä elävää puolisoaan edes sen verran, että älyäisi erota, eikä parisuhteessa eläessään tuollaista sikailua harrastaisi.

Siinä ei ole mikään puollustus se, ettei aikanaan ole saanut tarpeeksi. Ei ole moni muukaan. Juuri siksi, että kaltaisesi ukot ei huolehdi omista eukoistaaan vaan hyppivät siellä täällä irtosuhteissa. Hoitaisit vaan sitä omaa suhdettasi. Nyt vaan kuorit kermat päältä ja luulet, että se on joku herrasmiehen mitta.

Ja totuus on se, että itämaiset naiset osa esittää ystävällistä ns puukko hihassa. Suohon tuollaiset ukot joutais upottaa. Kovaa tekstiä kuin tuomiokanuunan suusta täyslatinkia. Minulla on niin pitkä ja monipolvinen kumppanuus puolisoni kanssa, ettei sitä sidosta eikä minun häntä kohtaan tuntemaa kunnioitusta kumoa mikään, ei edes tuomiopasuunasi ääni.

Meitä sitoo yhteen vuosikymmenien keskinäinen yya-sopimus. En halua siitä kunnioituksesta johtuen selittää sisäisiä välejämme, etenkään keskinäistä sukuolielämäämme, mutta vihjeenä enempiin loukkauksiisi kirjoitan että hänen terveydentilansa takia meillä ei ole sitä mitä pitäisi Sinunkin mielestä olla, mutta kun ei ole. Nautin muista naisista ja hoidan ja kunnioitan omaa puolisoani omalla tavallani.

Niin paljon minulla on tähän ikään mennessä kokemusta naisista että havaitsen vilpillisyyden ja vilpittömyyden myös aasialaisten naisten kohdalla. Suurin osa naishierojista tietää mitä mies haluaa tilatessaan kokovartalohieronnan.

Monesti hinta on paljo kalliimpi juuri siksi että siellä käsitellään kehon herkintä osaa: Oli jälleen hyvä käynti tuon viehättävän eksoottisen aviorouvan luona. Paitsi hyvän hieronnan ja viihdyttävän käsihoidon lisäksi sain pienen joululahjan, jonka ojensi rouva miehensä kanssa poistuessani.

Vein mennessäni onneksi rouvalle oman pikku lahjan, ei tarvinnut nolostua. Teihin ihastunut rva Kaunista ja ihastuttavan koskettavaa on tuo kertomuksenne käynnistänne tuon ylistämänne soman rouvan luona. Hän osaa varmasti käsitellä miehiä, on hyvä hieroja -niin ymmärrän- ja osaa tehdä miehelle -kokemuksestako- happy endin. Kotona odottaa uskollinen ja kunnioittamanne vaimo -vai vaimokeko- sekä Teillä on liuta muita naisia ja tyttöjä jotka ottavat huomioon muut tarpeennne.

Vaikka olen nainen, aviorouva, kuten korostatte kertomuksissanne, olen kateellinen Teille. Minäkin olisin vaihtelunhaluinen, jos uskaltaisin. Puuttuu sitä rohkeutta, jota Teillä on. Kokeilisin mielelläni kanssanne, kun se suinkin olisi mahdollista, vai onko? Miten voisimme tavoittaa toisemme? Olen ikäisellenne ehken sopivampi kaikin puolin, ja salaisuuttemme olisi yhteinen, myös vaitiolo molemmin puolin.

Olen vaalea rouva, 43 ikäinen, huoliteltu, kurvikaskin, mieheni ja muutaman muun miehen mielestä seksikäskin. Haluttaa niin kokea uutta Voi että olen otettu huomiostanne, arvoisa ja varmasti viehättävä rouva 43v! Mistä päin olette kotoisin? Jos saisimme sovittua yhteyden ja mahdollisen käynnin jomman kumman luona tai lähellä vaikka hotellissa, niin olisin ikionnellinen.

Pidättekö, anteeksi suora kysymykseni, nuolennasta ja nussimisesta? Oletteko posliini vai häpykarvallinen? Olen erikoistunut emätinnuolentaan, ja voin harjoittaa sitä toivomuksenne mukaan vaikka tuntikausia, jos haluatte. Kertokaa olemuksestanne enemmän, siis habitus ja värit, pullukka, laiha, keskimittainen, pituus, paino, rinnat, pillunne jne.

Saatteeko orgasmeja helposti vai pitkällä ajalla ja kielellä vai melalla? Minulla on normaali kokoinen kikkeli. Ensimmäinen varvi on uein nopea parinkin päivän pidättäytymisen jälkeen. Yleensä haluan joka päivä ainakin nuolla, usein nussiakkin.

Miesasioakas 67 v Puhut pitkälti asiaa, tyytyväinen ukkomies! Olen vanhan puoleinen, hyvässä aviossa oleva miesasiakas ja käyn säännöllisesti noin kolmen viikon välein suunnilleen ikäiseni hierojanaisen käsittelyssä kokovartalohieronnassa. Siinä vähitellen opin käytännön syistä ja hierojan suosituksesta olemaan nakuna. Siten ovat tarpeelliset toimenpiteet olleet helpommat hänen tehdä ja on se asiakkaallekin miellyttävintä. Seisonut on, ja lauennutkin olen.

Kaluun varsinaisesti kiinni tarttumalla ei hierojani minua runkkaa. Riittävä kiihottuminen ja laukeamiseni tapahtuu, kun minun ollessani vatsallani, hän hieroo pakaroitani, reisiäni ja ristiselkääni. Siinä tilanteessa hänen kätensä koskettelee välillä kuin ohi mennen hipaisten kaluani. Pakaroiden paineluvaiheessa tehostan itse nytkytystä ja lopulta laukean hieronta-alustalle. Vauhdin ollessa parhaimmllaan hierontapöytä täriseen tuntuvasti.

Siihen kaikkeen on hieroja suhtautunut aina asiallisesti. Lauetessani onnesta voihkimiseeni hän on joskus kysäissyt vain huumorin sävyisesti, että onko siellä nyt jokin hätä, mihin olen vähän nolona todennut asian olevan ihan päin vastoin. Laukeamiseni jälkeen hän sanoo josku pilke silmäkulmassa, että hyvä, kun pöytä kovassa kyydissäsi ei sentään hajonnut!. Hieronnan päätyttyä hän ojentaa aina tarvittaessa, sen kummemmin kommentoimatta, paperipyyhkeen, jotta saan alapään karvani kuivatuiksi.

Hierojani ei siis itsen suoraan kovin aktiivisesti runkkaa minua, mutta myötävaikuttaa varsin merkittävästi orgasmini tuloon ja luonnollisesti viisaana ihmisenä joka kerta näkee, mitä muuta kuin pelkkää lihashierontaa kaipaan po. Häneltä saamani palvelu on hienotunteista, ja minun asiakassuhde hierojaani on jatkunut kauan.

Sinulla on melkosen hyvin asiat, miesasikas67v, nimimerkki, mutta voithan toki esittää lisätoiveita hierojallesi. Älä nytki itse patjaa vasten, vaan puudä reippaasti runkkausta.

Olet selälläsi ja nainen nytkyttää kulliasi, ja se tekee hyvää! Tekee minunkin niin mieli naista, tätä omaa, joka hieroo kuivat hienotunteisesti, ja ilman.

En itsekään ole rohjennut vielä esittää lisää rouvalle, kun miehensä työskentelee samoissa tiloissa, mkutta jos saan hänet lukitsemaan oven, niin toivon että hän antaa minun edes sormeilla rasiaansa, ja ehkä ajan myötä nuolla. Varmaan siellä valkoisten työhousujen kätkössä on liukas tavara. Mietin myös onko hänellä siellä häpykarvoja, vai onko posliinipillu?

Noin nelikymppisten naisten ei uskoisi ajavan karvojaan kuin nuoret naiset. Olin syksyllä Virossa ja pääsin rahalla panemaan 19v tyttöä, joka oli niin paljas kuin olla voi, mutta tavara oli hyvä, maksoi 20 euroa pikapano.

Ei antanut nuolla, vaikka tarjosin lisähintaa. Hyi yök saatana Vittujennuolijamies7 sinä olet todella sairas,kuvottava,oksettava ja iljettävä. Minkäälaista naista et tarvitse ikinä ja toivottavasti et tule naista ikinä saamaankaan,haluat vaan hyväksikäyttää naisia ja levitellä tauteja. Toivon että sinunlaisesi ja kaikki nuo epämääräiset hierojat joutuvat vielä vastuuseen tekosistaan ja päätyvät vankilaan.

Olen siisti ja sivistynyt sekä koulutettu mies. Onko Teillä, arvon nm. Tuomitsette, mutta onko oma elämänne ollut nuhteetonta? Minulla on ollut ja tulee olemaan satoja tyytyväisiä naisia. En hyväksikäytä heitä, vaan maksullisille maksan ja ilmaisille annan rakkautta. Mihin vastuuseen luulette minun ja naisieni joutuvan? Minulla on nykyään neljä eri-ikäistä v maksullista naista, rouvia heistä kolme, ja yksi hieroja, joka hieroo myöskin genitaalini.

Mitä pahaa heissä muka on? Emme tee mitään luvatonta. Vankila ei uhkaa meitä, vaan Teillä on edessänne ja jo nykyisin sisäinen ahdistusvankila kärsittävänä. Ei kannata uhrata moisen ukon höpötyksiin aikaa enempää. Hän kirjoittelee muillekin palstoille vähän eri tavoin. Pelkkää skeidaa koko jutut. Antaa ukon purkaa päiväuniaan. Eivät ole päiväunia vaan totta. Mutta jos ei kiinnosta, jätän sivuston. Olen halunnut piristää etenkin ikääntyviä miekkosia säilyttämään lipidonsa ja puoltaa uhrautuvia naisia, jotka haluavat antaa vaihtelua meidän miesten arkipäivään, myös niitten hierojanaisten puolesta, ketkä vatkaavat genitaalit ja helpottavat ja sulostuttavat elämäämme, koska kivekset ja peniskin ovat lihaksia tavallaan ja mitä kuuluu hieroa.

Kiitos kuuluu heille samoin kuin kaikille maamme eksoottisille hieromoille. Toisaalta tuollainen oman egon pönkittäminen satunnaisilla seksisuhteilla on kaikkea muuta kuin libidon kohottamista. Heikkoa itsetuntoa sinä siinä pönkität vielä elämän loppumetreillä. Se, jolla okeati on ns sydämen sivistystä, ei tule tänne revittelemään omilla tekosillan, jotka eivät todellakaan anna sitä kuvaa, että naisia oikesti arvostaisit.

Pikemminkin olet naisten elämäntilanteiden hyväksikäyttäjä. Provo mikä provo 5. Tuo vittujennuolijamies puhuu omiaan ja hänellä,sekä hänen kaltaisillaan on se ahdistusvankila kärsittävänään. Kyllä hän hyväksikäyttää naisia,vaikka ei pysty myöntämään sitä ja nämä naiset haluaisivat kieltäytyä varmastikin,he ovat tavallaan seksiorjia ja maksettu hiljaisiksi.

Antaa tuon ukon höpöttää mitä höpöttää,ei kannata uskoa hänen höpinöitään. Laki ja moraali 9. Pysykää vaan niissä thai-paikoissa levittelemässä kaikenmaailman tauteja.

Tosi törkeää menettelyä, olkoon vaimonne missä kunnossa tahansa. Näyttää olevan totta, että miehillä ei aivosoluja ole kuin alapäässä.

Jos minua tarkoitat, niin ne sikailuiksi tuomitsemasi ovat harrastuksiani, hyviä, ja teen omaksi ja useinkin naistenikin iloksi. Juuri tilasin ajan yhdeltä neljästä omasta naiseltani ja menen nuolemaan ihanaa torttua ja hän imuttaa, ollaan kuusysiä ja naidaan vuodenlopun kunniaksi.

Toinen eri paikasta lähetti tekstarin ja kaipasi minua käymään, mutta ei sovi päällekkäin samaan aikaan. Ensi viikolla käyn kolmannen luona ja samalla viikolla on hieronta ja miellyttävä runkkkaus. On elämää ja nautin. Parin viikon sisällä on neljäskin nainen vuorossa. Hän on oikein hyvä imuttaja. Kaikilla heillä on hyvät puolensa. Tämäniltaisen vulva on parasta mitä tiedän. Olikin täydellinen seksituokio rakastamani aasialaisnaisen, 43v, kanssa. Aloitin riisumalla ensin itseni ja tämän avioliitossa olevan naisen, hyväilin takaa hänen rintojaan ja hieroin kohoavaa miehuttani naikkosen pakaroihin.

Nainen asetti tyynyn tottuneesti vuoteeseen ja asettui selälleen jalat levällään tyyny pyllyn alla. Aloitin nuolun rinnoista, siirryin reisiin ja kohta kieleni kohtasi kaikkein pyhimmän, livoin häpyhuulia ja pian vetelin leveällä kiellellä pitkin vakoa, sitten supistin kieleni kärjen tötteröksi ja työnsin sen avautuneeseen ja kosteaan reikään.

Tätä kesti ja naikkonen sai kaksi orgasmia niin että hytkyi koko vartalollaan. Seuraavaksi hän rullasi kondomin suullaan ja huulillaan kaluni päälle ja alkoi imeä sitä.

Siirryimme kuuysiin, ja silloin minulla ruikkasi, teki liian hyvää. Kului tunti ennen kuin pystyin panemaan. Oli hieno vuodenloppu, joka juhlistui kahvihetkeen toimiston puolella. Tätä elämää ja kokemuksia toivon vuodelta ainakin kerran joka viikolla.

Kyllä niillä hierojattarilla, jotka meiltä ukkomiehiltä hieroo ns. Ei kannata rouvien tulla moralisoimaan tänne jos noin huonon olon saatte pelkästä ajatuksesta. Joten kuka vaan saa tulla tänne moralisoimaan ja mitkään töppötepon kaltaiset junttitörpöt ei sitä määrää. Tuskin kukaan on kukaan on saanut huonoa oloa pelkästä ajatuksesta,se on vaan töppötepon oma keksimää,jota taitaa itseään syyllisyys vaivata ja huono olo.

Ovenkahvoista tai saunan lauteilta voit myös saada mikrobitartunnan. Älä nyt vittujennuolijamies suutu tyhmien vastauksista. On miellyttävää lukea tuon vanhan viriilin miehen suorasukeista tarinointia naistensa saralla panemisineen ja nuolemisiniin. Olen nainen ja viihdyn. Joskus laitan dildon surramaan vitussani ja hekumoin jospa joku vastaava naissankari eksyisi tämmöisen tavallisen naisen pakeille ja tekisi mitä miehen kuuluu. Olen toisissa naimisissa, vaan en koskaan ole saanut nauttia kunnolla suuseksistä.

Sivusuhteet ovat kohdallani olleet lähinnä hätäisiä pikapanoja, ei kunnon läheisyyttä kunnon nuolennasta puhumattakaan, vaikka olen joutunut miesten mulkkuja imemään joskus. Genitaalien hieronta ei lain mukaan kuulu mihinkään terveydenhoitotyöhön, vaan on oikeasti naisen alistamista, seksiorjuutta ja hädänalaisen tilan hyväksikäyttöä.

Sanontahan kuuluu että kyllä sitä rahan edestä on vaikka aidan seipäänä. Sinä tyytymätön rouva olet todella oksettava,niinkuin tuo vittujennuolijamies. On ihan oikein että hän suuttuu,niinkuin sinäkin. On todella oksettavaa lukea teidän sairaita seksijuttujanne. Työnnä se dildosi syvälle suuhusi,vittuusi ja perseesi ja murskaa vaikka itsesi sillä. Minua ei sinun,eikä kenenkään dildon vatkaukset kiinnosta yhtään. On todella sairasta kehuskella seksihommillaan tuolla lailla,fiksu ihminen älyää pitää suunsa kiinni,koska ne kahdenkeskisiä juttuja.

Suuseksi on sairasta seksiä,lesbojen ja homojen hommaa. Pistää todella vihaksi tuollaiset saatanan seksin kanssa hurjastelijat,ihan kun elämässä ei ole muuta paljon tärkeämpää. Hankkikaapa muutakin elämää itsellenne mokomat panemisen itkijät,sietäisitte hävetä. Toivottavasti saatte kaikenmaailman taudit kiusallisine vaivoineen ja hoitoineen.

Todella oksettavaa,inhottavaa,sairasta ja kuvottavaa. Ei osunut rakkaus ja seksuaalisuus kohdallani. Mieheni olleet ja ovat edelleen ns kunnon miehiä, jotka on kasvatettu miehisyyteen, ja tunne-elämä sekä etenkin seksi on peitettyä, eli he eivät ole uskaltaneet mihinkään variaatioihin, joihin nainen olisi altis ja halukaskin. Minun on pitänyt hakea epätoivoisesti jopa raakaa seksuaalisuutta vierailta miehiltä, mutta sekin tie on turmion tie, kunniattomuus ja syyllisyyden tunto painavat, enkä osaa kunnolla vapautua, vaikka olisi aikaakin.

Yleensä ne kohtaamiset ovat olleet hätäisiä pikapanoja, vaikka, kuten kirjoitin, olisi ollut aikaakin. Harva mies haluaa tyydyttää naisen kunnolla vittujennuolijamiehen tavoin. Laita yhteystiedot niin nuolen Voi hyvänen aika näiden trollien juttuja taas Menen eksoottisen hierojarouvan luokse tänään. Saa nähdä ja kokea, jos rouva suostuu viimein ottamaan kaluni paljaaltaan käteensä ja runkkaamaan kunnolla. Ilman että hinkkaa vain alushousujen päältä kunnes ruikkaa.

Ainakin yritän, vedän esiin. Kaikki jatkui entiseen tapaan, rouva laittoi mulkkuni housuihin takaisin kun lipsautin esiin ja runkkasi housujen läpi. Oli miehensä lähellä hataran seinän takana. Jos sinusta asiassa ei ole mitään väärin voit antaa hänen ukkonsa tulla mukaan sessioon. Voisihan se olla, että mulukkusi leikattaisiin irti. Ole mies ja kerro sen ukolle näistä runkkailuista. Oikeus ja kohtuus olisi että hinta olisi joku tripla vähäntään normaalihintaan verrattuna.

Onhan se kaikin puolin paskempaa hommaa jonkun vieraan kalua leipoa. Eihän se hieroja rouva sulle tietenkään näytä, että ällöttää se sun munan veivaaminen. Olisit edes reilu ja maksaisit kohtuullisen korvauksen tuollaisesta sikailusta.

Hyvänä asiakaspalvelijana rouva tietenkin hymyää, vaikka itse mielessään kiroaa. Keskenkasvuisten juttuja; hierojat ja huorat on erikseen thaihierojat ovat tietysti luku erikseen.

Väinön ja Väinön kaltaisten jutut on juuri niitä keskenkasvuisten juttuja. Hierojat ja huorat on erikseen,sillä erotuksella että thaihierojat on näitä kaikki samanlaisia kaikenmaailman tautipesäkkeisiä huoria.

Hierontaa naisille pano seksi